Меню
Your Cart

За нас

Фирма "Вегас '93" ООД е специализирана в производството на помощно оборудване за хотели и ресторанти с 28-годишен опит.


През този период имахме възможност да проучим и откликнем на желанията на нашите клиенти и да им предложим най-доброто, което да отговаря на техните изисквания. Нашият ръководен, проектантски и изпълнителен състав извървя своя път на развитие и усъвършенстване, едновременно с това се обновяваше и допълваше производственото оборудване.


Сега сме в състояние да изпълним всяка поръчка до 10 дни и да я доставим до вашия хотел, офис, ресторант или склад.Уважаеми партньори,


Фирма "Вегас 93" гр. Сливница извървя вече 30 годишен път в своето развитие.

През тези години положихме много усилия да разработим продукти от които Вие имате потребност. Благодарение на отличните професионални и човешки контакти, ние непрекъснато разширяваме продуктовата гама, стараем се да бъдем коректни ваши доставчици. В последните години извършихме качествено обновление на технологичното оборудване - машини с цифрово програмно управление /CNC/.

Фирмата има разработена система за управление на качеството от 2005 г. по ISO 9001:2008. Сега сме в състояните да изпълним всяка поръчка до десет дни и да я доставим до Вашият обект.

От името на екипа, който ръководя пожелавам на всички наши настоящи и бъдещи клиенти успех, за който можете да разчитате и на нашето професионално партньорство.